zaterdag 8 augustus 2009

Op weg naar morgen



De tocht zit erop, we zijn naar Santiago gelopen, we vonden het een geweldige tocht. Ondanks de pijn in de knie, enkel en onder de voet, de af en toe zware rugzak, het klimmen en afdalen zijn we tevreden naar huis gevlogen. We kijken terug op een tocht waar het leven simpel was; eten, drinken, slapen lopen, praten, afzien en kijken. Nu we thuis zitten missen we het gevoel alweer van de onvoorstelbare natuur waardoor we gelopen hebben, de ontmoetingen met medepelgrims, jong en oud en de sfeer.
We zijn teruggevlogen met Iberia over Madrid. Een vlotte tocht en als je dan op schiphol nog verwelkomt wordt door je zoon met bloemen en wij ons verhaal kwijt konden onder genot van een biertje/wijntje is het leven ook in Nederland weer goed!!
's Avonds lekker gegeten met de jongens en natuurlijk op tijd naar bed want het ritme zit er nogsteeds in.

Bedankt voor het lezen van de verhalen, voor alle leuke reacties die wij op de site en op andere manieren hebben ontvangen, het was vaak hartverwarmend, motiverend en opbeurend.
We zijn weer op weg naar.... een nieuwe dag, wat geweest is komt niet weer. Actief zijn en lopen of fietsen is ons goed bevallen als je daarbij ook nog leuke ontmoetingen hebt maakt dat het leven boeiend. We gaan het reisverslag nog bundelen en voorzien van een selectie van de honderden foto's die we gemaakt hebben, om nog even na te genieten, als jullie zin hebben ben je van harte welkom om mee te kijken en om starks als wij achter de garaniums zitten nog eens terug te kijken.
Bedankt!!

Adios
Dirk en Marianne

1 opmerking:

  1. klasse marian en dirruk wat een prestatie en dat op je oude dag.
    jullie mogen best trots wezen op jezelf.
    groet wendy en rob

    BeantwoordenVerwijderen